U trendu

Nikola Pilić: Biće Novak opet pravi, ne sumnjam

Nije Boris Beker jedini koji smatra da se Novak Đoković zasitio tenisa i da je na prvo mesto stavio neke druge stvari. Kako prenose sportski mediji sličnog je mišljenja i Nikola Pilić, koji odlično poznaje srpskog tenisera, praktično od trenutka kada je Nole krenuo oziljnije da se bavi tenisom.

– Slične situacije sam imao baš sa Bekerom, ali i sa Mihaelom Štihom, jako je to komplikovano. Pazite, Novak je puno vremena posvetio tenisu, sebi i ishrani, dakle uspehu, žario je i palio svetom, i zaista se zasitio svega. Počele su da mu prijaju neke druge stvari. Izgubio je koncentraciju, a ako nemate radni fokus, nemate ni šestu brzinu i rezultate. I Novak to zna, naći će on balans između porodice i treninga u 2017 – kaže NikolaPilić za “Blic”.

Pilić smatra da je Novaku najvažnije da Marijan Vajda ostane u stručnom štabu.

– Na prvom mestu, bitno je da zadrži Marijana Vajdu. S njim je već 10 godina, Slovak ga zna u dušu, sjajan su tandem. Ali, žao mi je što Beker nije više tu. S njim je klupa sigurno bila jača, napravili su čudo zajedno, strašne rezultate. Da li je taj Pepe Imaz bio problem, da li su se zasitili, ko zna. Biće Novak opet pravi, ne sumnjam, ali neće na tron pre leta, brani previše bodova… – dodaje Pilić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)