U trendu

Nikolić: Naći ćemo način da pobedimo u Čačku

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegovom timu prijala reprezentativna pauza, kao i da veruje da će ekipa „naći načina“ da pobedi Borca u Čačku u sledećem kolu Super lige Srbije.

„Moram priznati da nam je jako prijala i dobrodošla pauza. Imali smo skoro ceo igrački kadar na raspolaganju. Odradili smo dobar posao kada je fizička priprema u pitanju, a probali smo da uradimo i dobar posao kada su u pitanju model i način igre, kao i ambijent“, rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Trener crno-belih priznao je da mu je bilo neobično što je imao skoro ceo tim na raspolaganju.

„U mom prethodnom mandatu, Partizan je imao 10, 12, pa i 15 reprezentativaca. Imali smo treninge i sa osam igrača. Sada smo imali skoro ceo tim na raspolaganju i čini mi se da smo uradili korektan posao“, rekao je Nikolić.

Partizan u prvih šest kola ima tri pobede, tri poraza i remi, dok je Borac pretposlednji sa jednom pobedom, četiri poraza i remijem.

„Borac je trenutno u donjem delu tabele. Primaju jako malo golova. Trenera (Ljubišu Dmitrovića) poznajem jako dugo, znam njegovo opredeljenje. Siguran sam da će igrati disciplinovano u odbrani i tražiti šanse za kontranapade…Stanje terena je možda problem, ali to smo već svi navikli, da infrastruktura u Srbiji nije na nivou na kome je odavno u zemljama u kojima se igra fudbal. Moramo da se prilagodimo na to i da pronadjemo rešenje i za to“, rekao je Nikolić.

„Očekujem dosta tešku utakmicu, ali očekujem da Partizan nadje način da dodje do tri boda“, kazao je trener.

Partizan je sportski u teškom trenutku, ali je organizaciono još u težem. Skoro sva pažnja javnosti usmerena je na izbornu skupštinu, ali je trener kazao da to nema uticaja na ekipu.

„Na mene to ne utiče ni najmanje. Ne znam ni tačan datum skupštine i potpuno sam nezainteresovan za tu situaciju. Mislim da moje neinteresovanje dele i igrači. Naše je da časno branimo dres Partizana. Momenat nije najbolji i o tome govori i situacija na tabeli. Naše je da se bavimo sportom, kako da budemo bolji nego što smo danas“, rekao je Nikolić.

Utakmica u Čačku igra se u nedelju u 19.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar