U trendu

Nikolić: Ne bih da „sečem glave“, potrebno nam je vreme

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli putuju na teško gostovanje u Ivanjicu i utakmicu sa Javorom u 4. kolu Superlige, ali da im je neophodna pobeda kako bi se izdigli iznad teške situacije.

„Pred nama je neprijatno gostovanje Javoru, koji dugo igra Superligu i izuzetno poštujem taj klub. Igraju vrlo atipično, čvrsto i nikada ne odstupaju od svoje filozofije. Bez obzira na sve, idemo na pobedu“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Prema njegovim rečima za gostovanje u Ivanjici zbog povreda neće moći da računa Marka Jankovića, Sedrika Goguu, Brazilca Leonarda i golmana Nemanju Stevanovića.

Nikolić je „spustio loptu“ na priču da će napraviti velike promene u igračkom kadru.

„Kratko sam ovde da bih „sekao glave“, neophodno je biti oprezan kada je selekcija igrača u putanju. Za takve odluke potrebno je vreme i velika odgovornost. Želim da napravim pravu atmosferu i hijerarhiju“, poručio je Nikolić, uz konstataciju da kod njega „nema kompromisa i da svi igrači moraju da daju maksimum ako žele da budu deo ekipe“.

Nikolić nije želeo da stavlja dodatni pritisak na napadače, koji su postigli samo dva gola na pet utakmica ove sezone.

„Božinov nije u pravom fizičkom stanju, ali je dao golove, dok Đurđića još čekamo. Vidim da svi pričaju da je Mihajlović u krizi, ali ne mislim tako, svi oni imaju kvalitet“, zaključio je Nikolić.

Utakmica 4. kola između Javora i Partizana igra se sutra od 18.30 u Ivanjici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.