U trendu

Nikolić: Pobeda nam je imperativ!

U subotu od 19 časova Partizan i Rad igraće meč 7. kola Superlige. Partizanu je pobeda preko potrebna, Rad dolazi u Humsku pun optimizma i samopouzdanja s obzirom na to da je vezao tri pobede, prenose sportski mediji.

Da neće biti lako crno-belima smatra i Marko Nikolić, ističući da je Rad, možda, i tim sastavljen od najiskusnijih igrača u ligi.

„Očekuje nas protivnik koji je vezao tri pobede. Mislim da Rad ima najiskusniju, ili jednu od najiskusnijih ekipa u ligi, sa priličnim brojem igrača preko 30 godina (Ćulum, Drinčić, Đenić, Bates, Veselinović…). Reč je o pravoj takmičarskoj ekipi pravljenoj da bude među prvih pet, šest ekipa u ligi. Mi konačno imamo dobru radnu nedelju iza sebe, igramo pred svojom publikom, tražimo pobedu, koja nam je preko potrebna. Ona nam je imperativ. Svi su shvatili da više nemaju prava na kikseve i moramo da vratimo Partizan na pobednički put, a ujedno se bavimo ono što ponavljam stalno – pravimo selekciju, tražimo momke koji su pravi i da ispunjavaju zahteve Partizana, da se pobeđuje u serijama“, rekao je Nikolić i naglasio:

„Ovo nam je veoma važna utakmica, na neki način i prekretnica. Od igrača očekujem prepoznavanje momenta i davanje maksimuma, da isprazne sebe u svakom smislu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar