U trendu

Nikolić: Utakmica protiv Bačke nije „unapred dobijena“

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da ekipa želi da na najbolji način završi prvi deo sezone i da je duel protiv Bačke važan jer narednih šest utakmica mogu da odrede sezonu.

„Činjenica je da se nalazimo u dobroj takmičarskoj seriji, 10 pobeda na poslednjih 11 utakmica, ali to ne znači mnogo pred poslednji ciklus. Kod nas važi izreka „Konac delo krasi“ i mi želimo da polusezonu privedemo u maniru u kom je ona bila u poslednjih dva ili tri meseca“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je dodao da je meč protiv debitanta u Superligi specifičan, ne samo zbog činjenice da će drugi put uzastopno u Humskoj gostovati ekipa koju predvodi trener Zoran Govedarica, koji je tokom reprezentativne pauze napustio Novi Pazar i preuzeo Bačku.

„Bačka nam je na početku prvenstva napravila problem i oduzela dva boda. Najteže su one utakmice koje su unapred dobijene, a ja u ovom trenutku apsolutno ne smatram da je u ovom slučaju tako“, zakljucio je Nikolić.

Utakmica 16. kola Superlige između Partizana i Bačke igra se sutra od 15 sati u Humskoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar