U trendu

Nikome neće biti lako protiv Srbije

Futsal reprezentativac Srbije Mladen Kocić rekao je danas da je njegova ekipa, nakon pobede nad Slovenijom na početku Evropskog prvenstva u Beogradu, u dobroj poziciji i istakao da će se do kraja šampionata boriti „do poslednje kapi znoja“.

„Mi smo sada u dobroj poziciji. Pred ovakvom publikom i punom Arenom, verujte nikome od rivala neće biti lako. Ni Portugalu, sa najboljim igračem sveta Rikardinjom. Mogu samo da obećam da ćemo za Srbiju igrati do poslednje kapi krvi i znoja, svesni da su ovo trenuci koji ostaju za sva vremena u našim životima. Živimo san koji bi da traje što duže“, rekao je Kocić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Futsal reprezentacija Srbije pobedila je juče Sloveniju sa 5:1 u prvoj utakmici Grupe A na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

„Znali smo da će biti teško, stvorili smo sebi pritisak zbog domaćeg terena i ambijenta koji nas je dočekao, a to videlo to u prvom poluvremenu kada nismo bili na svom nivou. U nastavku je sve došlo na svoje mesto, delovali smo rasterećeno, a publika nas je vodila do važne pobede“, rekao je Kocić.

Narednu utakmicu na Evropskom prvenstvu Srbija igra u subotu protiv Portugala.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar