U trendu

Nolito: U Siti zbog Gvardiole i prvog tima

Španski fudbaler Nolito rekao je da je izabrao Mančester siti pre Barselone zbog šanse da radi sa Pepom Gvardiolom, ali i zbog nastupa u prvom timu.

Posle sjajnih nastupa u Selti prošle sezone, mediji u Španiji navodili su da će se Nolito vratiti u Barselonu i biti zamenik napadačkom triju „MSN“, ali je napadač ipak odlučio da predje u Siti.

„Istina je da sam uživao radeći sa njim u Barseloni, čak i ako nije toga vremenski bilo mnogo. To je razlog što sam došao ovde, ali ne i jedini. Siti ima sjajan tim, ovo je sjajan projekat. Prošle godine su došli do polufinala Lige šampiona. Probaću da ostvarim velike stvari u ovom klubu“, rekao je Nolito za Gardijan.

On je rekao i da je razgovarao sa svojom porodicom o tome što će igra u prvoj postavi.

„Mislio sam da je ovo najbolja odluka za mene i moju karijeru. Došao sam u Premijer ligu da igram za Siti pod Pepom Gvardiolom, koji će me staviti u prvi tim. Veoma sam srećan odlukom koju sam doneo. Pričao sam i sa Davidom Silvom, koji mi je rekao dobre stvari o klubu, a konsultovao sam se i sa porodicom i sa agentom“, rekao je Nolito.

Ovaj 30-godišnjak proveo je ukupno tri godine u Barseloni, ali samo jednu u prvom timu. Iz tog kluba je otišao u Benfiku, a proveo je i neko vreme na pozajmici u Granadi.

„Imao sam sreće da pomalo igram sa Lionelom Mesijem, ali ono što želim u životu je da uživam u svom fudbalu, igram fudbal i budem srećan. Barseloni želim sve najbolje. Ponosan sam zbog toga što su se interesovali za mene, ali sada sam ovde i mislim da sam doneo najbolju odluku“, rekao je Nolito.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar