U trendu

Novak raspoložen: Zamoliću sve na tribinama da zagrle prvog do sebe (video)

Kako prenose sportski mediji Novak Đoković bio je vrhuncu raspoloženja posle osvajanja Rodžers kupa u Torontu. Pobedio je Novak u Torontu Keija Nišikorija sa 6:3, 7:5 u finalu, što je bila idealna uvertira za Olimpijske igre.

„Hvala svima koji su omogućili da bude ovako organizovano, Kanada ima tenisku tradiciju, veliko je zadovoljstvo igrati pred vama. Čestitam Keiju i njegovom timu, odlično su igrali ove nedelje. Puno sreće na Igrama i u nastavku sezone mu želim. Hvala sponzorima, organizatorima, osećam se kao kod kuće. Naročito sam zahvalan timu, trenerima, Zikiju i Viktoru, prijateljstvo sa vama ima poseban značaj za mene. Uradiću nešto što nisam do sada, zamoliću sve na tribinama da zagrle prvog do sebe“, rekao je Novak i dao im primer, koji ipak nisu sledili svi.

Bilo je previše stidljivih na tribinama, ali među njima nisu bili naši sunarodnici, koji su mu dugo skandirali i poslali ga u Rio šampionski. Kei ima velike ambicije na Igrama, pošto će napasti odličje.

„Čestitam Novaku na pobedi, žao mi je što sam izgubio, ali nedelja iza mene je bila fantastična, nadam se dobrim partijama u Riju“, poručio je Nišikori.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.