U trendu

Obradović: Od novog ugovora bitnije mi je poverenje

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je danas da mu je mnogo važnije od potpisavanja novog ugovora odnos sa Upravom kluba, ali i sa igračima.

„Ponosan sam što deo jednog ovakvog kluba. Srećan sam što saradjujem sa ovim ljudima. Poverenje koje imam kod vlasnika, ali i menadžmenta kluba je za mene mnogo bitno i zaista je čast saradjivati s njima. Radimo u interesu kluba i mislim da je to jedini ispravan put. Znam koliko poverenja predsednik kluba ima u mene. Lepo je i važno potipisati novi ugovor, ali mislim da je medjusobno poverenje mnogo bitnije“, rekao je Obradović na konferenciji prilikom potpisivanja ugovora.

Obradović je danas zvanično produžio ugovor s Fenerbahčeom na još tri godine.

„Radujem se što ću nastaviti da saradjujem sa mojim timom u naredne tri godine i što ćemo pokušati da Fener dovedemo na sam vrh. Moji igrači znaju da nije lako saradjivati sa mnom, ali isto tako znaju da ih sve mnogo volim.

Obradović je na klupi Fenerbahčea od 2013. godine i od tada je osvojio dve titule prvaka Turske, jedan trofej nacionalnog Kupa i dva “Trofeja predsednika“, a prošle sezone je u finalu Evrolige poražen od moskovskog CSKA.

Novinare su pitali Obradovića da li bi bio selektor reprezentacije Turske.

„Feneru ću uvek dati maksimum dok sam ovde, ali suviše sam star da bih bio trener Fenera i selektor Turske, moram da se odmaram tokom leta. Bio sam selektor moje zemlje pre 12 godina, ali sam tada bio mladji“, rekao je Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar