U trendu

Od četvrtka ulaznice za Zvezda-Real, smanjen kapacitet Pionira

Košarkaški klub Crvena zvezda pustiće u četvrtak u prodaju ulaznice za duel sa Real Madridom u Evroligi, koji će se igrati u hali Pionir i za koji će biti smanjen kapacitet hale.

Zvezda je prva dva meča kao domaćin igrala u Areni, a te duele, protiv Strazbura i Fenerbahčea, gledalo je oko 15.000 ljudi, ali je danas objavila da će za utakmicu protiv evropskog prvaka biti drastično smanjen kapacitet Pionira.

„Crvena zvezda podseća da je za ovaj meč drastično smanjen broj ulaznica koje će se naći u slobodnoj prodaji, jer je još pre sezone kupljeno preko 3.000 sezonskih ulaznica. Za ovaj meč visokog rizika važiće i posebni bezbednosni protokoli. Zato molimo sve navijače da znatno ranije dođu u dvoranu Pionir kako se ne bi stvarale gužve na ulazima, jer će kontrole biti detaljne i rigorozne“, navodi se u saopštenju kluba. 

Šampion Srbije i regiona apelovao je i na sve posetioce da prave „fantastičnu atmosferu“, ali u granicama sporta, jer je klub ranije plaćao visoke kazne zbog ubacivanja predmeta u teren.

Najjeftinije ulaznice su za tribine A, B, C i D, koje koštaju 800 dinara. Cena za parter je 1.300, a za belu i plavu ložu 2.000 dinara. Karte za ložu su 2.500 dinara, a za mesta pored terena 10.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a prodavaće se od četvrtka u 10.00 pa do početka meča. Utakmica sa Realom igra se u petak od 20.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar