U trendu

Olga Danilović: Bila sam u šoku, tata se rasplakao

Srpska teniserka Olga Danilović je u paru sa Polom Arias Manhon osvojila Rolan Garos u ženskom dublu u juniorskoj konkurenciji.

Šampionka Rolan Garosa u juniorskom dublu Olga Danilović istakla je posle meča da je neverovatno srećna i da ne može da sabere utiske.

Ona je pomenula i svog oca, proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića, koji je takođe jako emotivno doživeo ovaj trijumf.

“U šoku sam. Došla sam u svlačionicu, stala i nisam znala šta da radim. Mislim da sam pet minuta samo stajala. Još uvek nisam svesna šta smo postigle, kao ni ona“, rekla je Danilović.

Dugo je pobedničkom paru trebalo da dođe do daha.

„Sedele smo u svlačionici i bile u šoku. Tek za jedno dva-tri sata kada se slegnu emocije, shvatiću šta sam uradila”, dodala je nova srpska šampionka.

Olga ima tek 15 godina, a u paru sa Polom Arijas Manhon je u super tajbrejku bila bolja od para Pervušina – Potapova. Posle osvajanja titule odmah je pozvala oca, preneo je B92.

“Pozvala sam tatu, to je jedino što sam uradila. Nisam ni gledala telefon jer sam imala milion poruka i poziva. Samo sam pozvala tatu i javila mu. Pratio je rezultat i iskreno – plakao je. I ja sam plakala, ipak sam tatina ćera. Mama ne znam gde je, izašla sam sa terena, ali i dalje ne znam gde je. Žena je u šoku, zagrlila me je i tresli smo se od uzbuđenja”, dodala je Olga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.