U trendu

Ovako više ne ide!

Real Madrid nije uspeo da svlada Eibar u 7. kolu Primere. Aktuelni prvak Evrope odigrao je 1:1, a trener Zinedin Zidan nije bio zadovoljan nakon četvrtog uzastopnog remija, prenose sportski mediji.

„Nismo dobri, iako je ekipa fizički spremna. Ja sam odgovoran i moram pronaći rešenje. Nismo u krizi. Nema razloga da izgubimo glavu jer je tek oktobar. Ali, nešto se događa, jer ovo je treći uzastopni remi u prvenstvu“, rekao je Zidan.

Real je remizirao s Viljarealom, Las Palmasom i Eibarom, kao i sa Borusijom Dortmund u Ligi šampiona.

„Moramo napornije da radimo, da bolje ulazimo u utakmice. U drugom poluvremenu uvek reagujemo, ali ta reakcija ne bi bila potrebna da od početka krenemo kako treba. Ovo se može dogoditi. Ali, problem je što nam se uvuče neki strah kada protivnik prvi postigne gol, kao što je bilo danas. Pred nama je pauza u kojoj moramo puno toga da analiziramo. Kada se igrači vrate moramo nešto da promenimo, jer ovako više ne ide“, jasan je Francuz, pa dodao…

„Verujem u rad i kvalitet ove ekipe. Moja situacija nije komplikovana. Prolazimo kroz teško razdoblje, ali neću odustati. Ali, kroz to ćemo morati svi zajedno“.

Nakon Luke Modrića, koji je operisan, Real je ostao na zagrevanju bez Džejmsa Rodrigeza, a na poluvremenu i bez Rafaela Varana i Karima Benzeme zbog povreda.

„Karim ima problema s kolenom, moraćemo pričekati magnetsku rezonansu da saznamo nešto više. Varan je dobio udarac u leđa, nadamo se da će biti dobro“, zaključio je trener Reala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar