U trendu

Partizan ide na teško gostovanje Voždovcu

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu u predstojećem meču Super lige Srbije čeka teško gostovanje Voždovcu zbog uslova na stadionu, ali i načina na koji taj klub igra.

„Utakmica protiv Voždovca dolazi posle još jedne reprezentativne pauze i svaki ciklus posle pauze je za nas novi početak. Jako je važno da novi ciklus otvorimo na pravi način, ali čeka nas neprijatno gostovanje Voždovcu“, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u subotu od 17.00 gostuju Voždovcu u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

„Mi smo prvi tim koji ide na krov, sami uslovi na stadionu stvaraju specifičan ambijant. Drugi razlog je način na koji igra Voždovac s tri igrača u zadnjoj liniji i treći razlog je da je ovo šesti ili sedmi trener koji je jako motivisan protiv Partizana. Svi ovi razlozi govore u prilog tome da Partizan mora da nadje načina da ovu utakmicu prebrodi, da je odigra što je moguće bolje“, rekao je Nikolić.

On je rekao da nije upoznat s tim da li će se utakmica igrati sa ili bez prisustva navijača i dodao da je za njega neprihvatljivo da se meč igra bez publike.

„Ako to bude na snazi to će biti još jedan čudan faktor u pripremi utakmice“, rekao je trener Partizana.

Nikolić je naveo da su za meč s Voždovcem jedan ili dva igrača pod znakom pitanja i dodao da će te dileme biti razrešene u toku sutrašnjeg dana.

Partizan je posle 11 odigranih utakmica treći na tabeli sa 22 boda, dok je Voždovac deseti sa 14.

Novinare je zanimalo i kakva je situacija sa Sedrikom Goguom koji ne trenira s timom.

„To nije tema za mene. Ja i ne znam gde se on nalazi ovog trenutka da budem iskren… To je mlad igrač i takve stvari se dešavaju, greške se dešavaju i kada je neko mlad može da se oprosti. Ova priča je otišla na klupski nivo, ja nisam upućen u detalje. Ja ovog trenutka razmišljam o onima koji su tu i koji se ponašaju kako treba“, rekao je Nikolić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar