U trendu

Partizan sigurno pobedio Borac u Čačku

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u gostima Borac iz Čačka sa 3:1 u sedmom kolu Super lige Srbije i tako ostvarili četvrtu pobedu u šampionatu.

Golove za Partizan postigli su Nikola Trujić u 37, Gregor Balažic u 48. i Saša Lukić u 68. minutu. Strelac za Borac bio je Filip Knežević u 70. minutu. Meč je odigran po vrlo slabom svetlu, pošto reflektori na stadionu u Čačku nisu radili punim kapacitetom, tako da su obodi terena bili u polumraku.

Partizan je trenutno treći, sa 12 bodova, pošto uz četiri pobede ima i dva poraza, a ima i meč manje od ostalih jer je utakmica sa Radom bila odložena zbog evropskih obaveza. Ovo je crno-belima prva pobeda u gostima ove sezone, nakon poraza u Novom Pazaru i Novom Sadu.

Borcu je ovo četvrti uzastopni meč bez pobede, i tako nakon početka od tri pobede u tri kola. Čačani sada imaju tri poraza i jedan nerešen meč.

Partizan je meč počeo u drugačijem sastavu nego ranije, pošto iz različitih razloga nisu mogli da računaju na Miroslava Vulićevića, Darka Brašanca, Abubakara Oumarua i Andriju Živkovića.

Šampion Srbije u sredu igra revanš meč baraža za Ligu šampiona sa BATE Borisovim.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.