U trendu

Partizan sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Milinkovićem

Fudbalski klub Partizan danas je sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Zoranom Milinkovićem zbog nezadovoljavajućih rezultata, saopšteno je na sajtu srpskog šampiona.

„Na osnovu odluke Upravnog odbora, FK Partizan je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog staba Zoranom Milinkovićem“, navodi se u saopštenju posle sednice Upravnog odbora.

„Milinković je postao trener prvog tima aprila ove godine i u međuvremenu je osvojena titula šampiona Srbije, ostvaren je plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, što je podrazumevalo direktan plasman u grupnu fazu UEFA lige Evrope, kao i dve pobede u prva dva kola grupne faze UEFA Lige Evrope. Nažalost, zbog nezadovoljavajućih rezultata u tekućem prvenstvu Srbije, uprava kluba i gospodin Milinković su se dogovorili o sporazumnom prekidu saradnje“, piše u saopštenju.

Partizan je juče u Surdulici odigrao nerešeno 2:2 sa Radnikom, posle vođstva od 2:0 i zaostaje za prvoplasiranom Crvenom zvezdom 11 bodova, ali uz utakmicu više.

Atuelni šampion Srbije je u 13 prvenstvenih utakmica ostvario šest pobeda, imao tri remija i pretrpeo četiri poraza, odnosno ima samo jednu pobedu u poslednjih šest kola.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.