U trendu

Partizan spreman za Bate Borisov

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Belorusiju, gde će igrati prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv BATE Borisova. Trener Zoran Milinković na put je poveo 19 fudbalera, koji su bili veoma raspoloženi i puni optmizma oko plasmana u Ligu šampiona.

„BATE je veliki klub, ali sve zavisi od nas. Možda imaju više iskustva od nas, ali ne previše. Kvalitetan su tim, neguju ruski stil, ali želimo pobedu u prvom meču“, rekao je Ivan Bandalovski novinarima na aerodromu Nikola Tesla uoči polaska.

Bugarski internacionalac ističe da će ekipa uraditi sve da se nađe u grupnoj fazi elitnog takmičenja jer je velika razlika između Lige šampiona i Lige Evrope.

„Velika je razlika između ta dva takmičenja. Nema veze što smo obezbedili LE, ali hoćemo Ligu šampiona. Nemam problem da sutra počnem na poziciji levog beka, spreman sam i sve je do trenera. Bio sam povređen, ali sada je sve u redu“, naveo je Bandalovski.

Jedan od najstandardnijih igrača Miroslav Vulićević dodao je da se nada pozitivnom rezultatu koji bi približio crno-bele ostvarenju sna.

„Veliki je ulog u karijeri, plasman u Ligu šampiona. Šta god bilo u prvoj utakmici postoji revanš, ali nadamo se pozitivnom rezultatu. Sve sem poraza je dobar rezultat, a bilo bi idealno kada bismo sačuvali našu mrežu“, rekao je Vulićević.

Prva utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE-a i Partizana igra se sutra od 20.45 u Borisovu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar