U trendu

Pavlović, Rukavina i Vuković: Pobedićemo u Moldaviji

Srpski fudbaleri Andrija Pavlović, Antonio Rukavina i Jagoš Vuković složili su se u oceni da nacionalni tim, uz pravi pristup, ne bi trebalo da ima problema protiv Moldavije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

„Moramo da pristupimo narednoj utakmici na isti način kao protiv Irske. Možda rezulat nije bio očekivan, ali je partija bila dobra. Neophodno je da se skupimo, odigramo kako znamo i pobedimo. Posle nam sledi duel sa Austrijom i očekujem svih šest bodova“, rekao je Pavlović na konferenciji za medije u Kući FŠ u Staroj Pazovi.

On je dodao da nije imao sreće protiv Irske da upiše prvenac u A timu, nakon što je protiv Irske pogodio prečku.

„Taj gol bi mi mnogo značio, ali tako je kada si napadač. Nekad nemaš sreće, udariš dobro loptu i završi na prečki, a nekad uđe i kada se loše zahvati“, poručio je napadač Kopenhagena.

Antonio Rukavina rekao je da uz ozbiljan pristup očekuje trijumf u Moldaviji.

„Moldavija jeste autsajer, ali smo protiv takvih znali da kiksiramo. Pristup mora da bude kao protiv Irske i mislim da trijumf neće izostati ako budemo maksimalno ozbiljno shvatili protivnika jer smo kvalitetniji“, izjavio je Rukavina.

Prvotimac Viljareala kazao je da mu prija da igra u formaciji sa tri štopera, kao i ofanzivnim desnim bekom, ulogom koja je njemu dodeljena.

„Sviđa mi sadašnja postavka, u kojoj moja ofanziva dolazi do izražaja. Dosta puta sam igrao tako i veoma sam zadovoljan. Očekujem dosta napadačkih akcija, kao i protiv Irske, ali uz nagradu i tri boda“, izjavio je Rukavina.

Štoper Jagoš Vuković ističe da Srbija mora da opravda ulogu favorita u Moldaviji.

„Sa našim kvalitetom iz Moldavije moramo da se vratimo u Beograd sa tri boda. Moldavci su fokusirani na kontre, nemaju neke kreativce i ukoliko ih maksimano ozbiljno shvatimo pobeda ne bi trebalo da izostane“, zaključio je Vuković.

U Staroj Pazovi danas je potpisan ugovor o saradnji između Fudbalskog saveza Srbije i kompanija „Vujić voda“ i „Moj kiosk grupa“.

Reprezentacija Srbije sutra putuje za Kišinjev, gde u četvrtak igra protiv Moldavije od 20.45, dok u nedelju dočekuje Austriju na stadionu Rajko Mitić u istom terminu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar