U trendu

Pelegrini: Greške su nas koštale

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da je zadovoljan remijem protiv Pari Sen Žermena u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, ali je i dodao da su greške koštale njegovu ekipu pobede u Parizu.

Siti i PSŽ su sinoć odigrali nerešeno 2:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Golove za PSŽ postigli su Zlatan Ibrahimović u 41. i Adrijen Rabio u 59. minutu, dok su strelci za Siti bili Fernando u 36. i Fernandinjo u 72. minutu.

„Ovo je dobar rezultat za nas… Ali, mislim da smo napravili nekoliko velikih grešaka, pomogli smo im da postignu prvi gol. Takodje, mislim i da je njihov drugi gol pao posle ofsajda… U revanšu, ako želimo da prodjemo dalje, ne smemo da pravimo takve greške“, rekao je Pelegrini posle utakmice.

Ibrahimović je postigao gol posle velike greške golmana gostiju Džoa Harta i Fernanda, a propustio je i priliku da zatrese mrežu Sitija iz jedanaesterca.

Medjutim, nije samo Siti grešio, grešili su i fudbaleri francuskog šampiona, što je istakao i Ibrahimović posle utakmice.

„Pravili smo greške i protivnik je to kaznio. Ali, imali smo svoje šanse, ja nisam iskoristio penal… Mi se i dalje nadamo, jaki smo i sigurni, ali moraćemo mnogo bolje u revanšu“, rekao je Ibrahimović.

Revanš utakmica izmedju Sitija i PSŽ igra se 12. aprila.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar