U trendu

Petrić: Možemo da napravimo problem Partizanu

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da njegova ekipa protiv Partizana ne sme da u utakmicu uđe sa prevelikim respektom i poručio da veruje u iznenađenje i trijumf.

„Dolazi nam čvsta i stabilna ekipa, moramo da uradimo domaći zadatak. Partizan možda ne igra Bog zna kako dobro, ali igra siguran fudbal i to pokazuju rezultati, pogotovo otkad je trener Nikolić. Dosta utakmica su završili bez primljenog gola, imaju nekoliko igrača koji mogu da nam naprave problem, ali ima prostora gde i mi možemo da napravimo njima problem“, rekao je Petrić na konferenciji za medije na stadionu na Banovom brdu.

Petrić, bivši fudbaler i funkcioner Partizana, pozvao je svoje fudbalere da se ne opterećuju imenom rivala i da shvate meč kao svaki drugi.

„Nadam se će utakmica biti lepa za gledanje pred dobrim brojem ljudi. Ako gledate Partizan i Zvezdu sigurno će i na strani biti onakvi kakvi su i kod kuće. Ne verujem da će se Partizan braniti protiv nas, ali ako nametnemo naš stil moraće da se u jednom trenutku brani. Sigurno je da nećemo ništa menjati u našoj filozofiji igre“.

Protiv Partizana zbog povrede neće igrati Marko Docić, dok je iz istih neizvestan nastup Ognjena Ožegovića, potvrdio je Petrić.

Kapiten Igor Matić pohvalio je partije Partizana u poslednje vreme, istakvši da igra kvalitetno i disciplinovano, ali je optimista uoči duela dva tima.

„Nemamo dovoljan broj bodova i moramo da budemo pametni, disciplinovani i agresivni da u naredna dva meča skupimo što više bodova. Optimista sam da možemo da završimo na pravi način. Partizan je favorit, ali papir je jedno, a teren je nešto drugo“, zaključio je Matić.

Utakmica 20. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se u nedelju od 16.30 sati na Banovom brdu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar