U trendu

Pioli kritikovao fudbalere Intera

Trener Intera Stefano Pioli kritikovao je svoje fudbalere posle poraza od izraelskog Hapoela Ber Ševe i eliminacije iz Lige Evropa.

Inter je sinoć izgubio od Hapoela sa 2:3, iako je vodio sa 2:0 i kolo pre kraja grupne faze takmičenja nema šanse da se plasira u nokaut fazu Lige Evropa.

„Prestali smo da igramo kao tim i bili smo arogantni. To nikada ne sme da se dogodi, to ne smemo sebi da priuštimo ako želimo da pobedjujemo. Imali smo šansu da povedemo sa 3:0, ali je nismo iskoristili. Ne smemo da igramo utakmicu sa dva lica, u prvom poluvremenu smo bili zaista dobri, ali u drugom smo bili loši. Trebalo je samo da zadržimo isti stav“, rekao je Pioli, preneo je sajt Gol.

Pioli je dodao da za neuspehe ekipe nije kriva loša fizička pripremljenost. Inter je primio pet golova u dve utakmice otkako je on preuzeo tim.

„Po pitanju pripremljenosti sve je u redu, ali ono što je najvažnije je mentalitet i na tom polju moramo da se popravimo. Prošlost se ne računa, važno je ono što se dešava u sadašnjosti, a mi sada ne možemo biti zadovoljni našim radom. Inter ima vrlo kvalitetne igrače, ali moramo da znamo kako da podnesemo pritisak. Onakva igra nije vredna Intera“, naveo je Pioli.

Trener Hapoela Barak Bahar rekao je da je isključenje Interovog golmana Samira Handanovića bilo ključno, ali i da su promene u napadu pomogle da njegova ekipa ostvari istorijsku pobedu.

„U prvom poluvremenu smo igrali loše, ali smo u nastavku uspeli da se oporavimo uz pomoć naših navijača. Kada igramo protiv evropskih ekipa moramo da budemo hrabriji i zbog toga sam uveo nove napadače, da preokrenemo rezultat. Zasluge pripadaju svima, ne samo meni, trenerima, lekarima, svima“, rekao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar