U trendu

Plavšić: Božović nas naučio da samo pobeđujemo

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je da će zauvek pamtiti pobedu nad Čukaričkim (7:2) i poručio da je ekipa na pravi način reagovala posle bolne eliminacije u Kupu Srbije od Borca.

„Bilo je to veče koje ćemo dugo pamtiti, jedna od onih utakmica koje se ne zaboravljaju. Uložili smo mnogo kako bismo protiv Čukaričkog ostavili dobar utisak i to nam se vratilo. Velika pobeda cele ekipe, predvođene trenerom Božovićem, koji je pronašao način da od nas napravi tim koji prihvata samo pobede“, rekao je Plavšić za klupski sajt.

Brznogi fudbaler, uprkos tome što se nije upisao u strelce, bio je jedan od najboljih pojedinaca meča na Banovom brdu.

„Nisam iznenađen svojom dobrom partijom, ali ni drugova. Bili smo mnogo motivisani, želeli smo više od svega da ostavimo dobar utisak kako bismo se iskupili za partiju u Kupu, i dobra igra bila je samo logična posledica svega. Svaki gol koji Crvena zvezda postigne mi je mnogo drag, naravno posebno su mi dragi oni kod kojih sam i sam učestvovao“, jasan je bio Plavšić, asistent kod trećeg gola Slavoljubu Srniću.

Omaleni vezista često je na meti grubih startova protivničkih igrača, a tako je bilo i protiv Čukaričkog.

„To me prati kroz celu karijeru i već sam se navikao na „batine“. Dobro se nosim sa time, brži sam od većine fudbalera i pretpostavljam da je to jedini način da me zaustave. Ne ljutim se, ne prija mi, ali to je sve deo igre“.

Fudbaleri Crvene zvezde poslednji meč na domaćem terenu ove godine igraju protiv Radnika u subotu.

„Očekujem veliki broj navijača jer će biti poslednja utakmica u Beogradu ove godine i prilika da svi zajedno proslavimo jesenju titulu. Čujem i da će ulaz biti besplatan, pa pozivam naše navijače da dođu i još jednom uživaju u dobrom fudbalu“, zaključio je mladi reprezentativac Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.