U trendu

Pobede Detroita, Hjustona, Lejkersa i Toronta

U noći izmedju četvrtka i petka u američkoj NBA ligi odigrane su samo četiri utakmice, a pobede su upisali košarkaši Detroita, Hjustona, Los Andjeles lejkersa u Toronta.

Los Andjeles lejkersi su na gostujućem terenu slavili protiv Nju Orleansa sa 99:96 uz još jednu dobru partiju Kobija Brajanta.

Brajant, koji igra svoju poslednju sezonu u NBA ligi, postigao je 27 poena, uključujući i tri trojke u poslednjih šest minuta meča, a upisao je i 12 skokova i po dve asistencije i ukradene lopte. Njega je u pobedničkom timu najbolje pratio Džordan Klarkson sa 18 poena.

Ekipi Nju Orleansa, na drugoj strani, za trijumf nije bilo dovoljno ni 39 poena Entonija Dejvisa.

Košarkaši Detroita su pravom timskom igrom stigli do pobede na svom terenu protiv Njujorka od 111:105.

Pistonsi su ispustili 27 poena prednosti, ali su na kraju, ipak, zabeležili pobedu. Cela prva petorka Detroita je imala dvocifreni učinak, a najbolji su bili Stenli Džonson sa 22 poena i Redži Džekson koji je ubacio poen manje. U redovima Niksa, koji su upisali i sedmi poraz u poslednjih osam utakmica, najefikasniji je bio Robin Lopez sa 26 postignutih poena.

Hjuston je u gostima savladao Finiks, takodje, sa 111:105.

Ekipu Hjustona su do pobede predvodili su Kori Bruer sa 24 i Trevor Ariza sa 22 poena, Džejms Harden je postigao 17, dok je Dvajt Hauard utakmicu završio sa pet poena, ali i sa 16 skokova. Na drugoj strani, u Finiksu, najefikasniji je bio Arči Gudvin sa 22 poena.

Košarkaši Toronta su na svom terenu savladali Portland sa 110:103.

Toronto je okončao niz od pet uzastopnih pobeda Portlanda, a za to su najzaslužniji bili Kajl Louri sa 30 i Demarkus Derozan sa 29 poena. U poraženom timu najbolji je bio Demijen Lilard sa 27 poena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar