U trendu

Pobede Nju Orleansa, Minesote i Majamija

U noći izmedju nedelje i ponedeljka u američkoj NBA ligi odigrano je sedam utakmica, a pobede su upisali košarkaši Nju Orleansa, Minesote, Majamija i Klivlenda.

Košarkaši Nju Orleansa su na gostujućem terenu pobedili Denver sa 130:125.

U redovima Nju Orleansa najbolji je bio Entoni Dejvis sa 27 poena, šest skokova, četiri blokade i jednom asistencijom. Tajrik Evans i Džru Holidej su dodali po 21 poen.

Na drugoj strani, u ekipi Denvera najefikasniji je bio Vil Barton sa 32 poena, a uz to je upisao i 10 skokova. Srpski košarkaš Nikola Jokić je proveo 23 minuta na terenu i postigao 13 poena, uz tri skoka, dve asistencije i jednu blokadu.

Košarkaši Minesote pobedili su u gostima ekipu Bruklia sa 100:85.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Karl-Entoni Tauns sa 25 poena, Gorguji Dijeng je dodao 20, dok su Endru Vigins i Andre Miler postigli po 16 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica na terenu je proveo samo tri minuta i za to vreme nije nijednom šutirao ka košu.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Bruk Lopez sa 20 poena.

Košarkaši Majamija su na svom terenu savladali Portland sa 116:109, predvodjeni Krisom Bošom koji je postigao 29 poena.

Hasan Vajtsajd je utakmicu završio sa 22 poena i 11 skokova, dok je Dvejn Vejd postigao 18, uz sedam asistencija. U redovima Portlanda najefikasniji je bio Demijen Lilard sa 32 poena.

Klivlend je na svom terenu slavio protiv Filadelfije sa 108:86.

Najefikasniji u Klivlendu bio je Lebron Džejms sa 23 poena, dok je Metju Delavedova dodao 20 poena. Na drugoj strani, Nerlens Noel je utakmicu završio sa 15 poena i 12 skokova, dok su po deset poena postigli Džakar Sempson i Ti Džej Mekonel.

Milvoki je pobedio Feniks sa 101:95 i tako prekinuo seriju od 12 poraza na gostujućem terenu.

Kris Midlton je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 26 poena, Majkl Karter-Vilijams je postigao 20, dok je Greg Monro ubacio 13. U ekipi Finiksa Erik Bledso i Ti Džej Voren su postigli po 18 poena.

Atlanta je u gostima pobedila Orlando sa 103:100, dok je Sakramento slavio u Torontu sa 104:94.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.