U trendu

Pod Grofovom palicom: Fudbaleri Crvene zvezde započeli pripreme

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za sezonu 2015/2016 sa novim trenerom Miodragom Božovićem.

Na prozivku se odazvalo samo 14 igrača iz prošlogodišnjeg sastava, pošto su klub ranije napustili Lazović i Bosančić, a u Beograd očekivano nije došao Džošua Parker, koji će uskoro napustiti klub.

Ostali igrači su sa omladinskom i mladom reprezentacijom Srbije, koje učestvuju na Svetskom i Evropskom prvenstvu, dok Vukan Savićević i Danijel Avramovski imaju obaveze sa svojim nacionalnim timom, s tim što će se Makedonac priključiti crveno-belima već od subote.

Novih igrača (još) nema, osim omladinaca koji će raditi sa prvim timom i igrača koji su se vratili sa pozajmice (Marko Marinković, Nemanja Ahčin i Nikola Stojković), prenose beogradski mediji.

Zvezdine prvotimce očekuju testiranja u petak od 15 časova, dok će detaljnim lekarskim pregledima biti podvrgnuti u subotu u 16 časova.

Na prozivci su se pojavila 22 igrača: Damir Kahriman, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Saša Stojanović, Luka Jović, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Cvetković, Daniel Avramovski, Marko Mijailović, Mihajlo Ristić, Dušan Anđelković, Miloš Stojanović, Nenad Gavrić, Petar Orlandić, Viktor Onjilo, Vladimir Jovović, Jovan Vićić, Nikola Jovanović, Nenad Cvetković, Dušan Živković, Zlatko Iličić i Lazar Tufegdžić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.