U trendu

Poketino: Odigrali smo savršeno, poslali smo poruku

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino ocenio je da su njegovi igrači odigrali „savrÅ¡eno“ u pobedi protiv Stouka, kao i da je tim poslao jasnu poruku da nije odustao od titule.

Totenhem je pobedio Stouk sa 4:0, čime je njegov tim smanjio razliku na pet poena za vodećim Lesterom, koji je odigrao 2:2 s Vest Hemom. Oba tima imaju po četiri utakmice do kraja.

Upitan posle meča u ponedeljak uveče da li misli da je Lester sada pod pritiskom, Poketino je odgovorio: „Ne znam, vrlo sam koncentrisan na naÅ¡ tim i naÅ¡ posao“.

„Ali, u fudbalu je sve moguće. NajvaÅŸnije je da je partija koju smo danas pokazali bila savrÅ¡ena. Ovo je bio veliki znak da smo tu, da čekamo i da se borimo“, rekao je Poketino za Skaj sports.

Hari Kejn je postigao dva gola u pobedi nad Stoukom, a pre utakmice je pokazao spremnost da lovi Lester tako što je na društvenoj mreşi Instagram ostavio fotografiju čopora lavova.

„Mislim da je to dobro, jer to pokazuje kakva je grupa, kakav nam je tim – moÅŸemo da pobedimo, a moÅŸemo i da izgubimo, ali ÅŸelja i strast koje pokazujemo i način na koji uÅŸivamo u igri je fantastičan. Zadovoljstvo je raditi sa njima“, rekao je Poketino.

Argentinski stručnjak pohvalio je Kejna i mladog Dele Alija, ali je istakao da ceo tim zasluşuje pohvale.

„Mislim da posle danaÅ¡nje partije ceo tim zasluÅŸuje čestitke jer je ovo bio zajednički napor, a pristup utakmici i način igre bili su fantastični. I ne zasluÅŸuju čestitke samo za danas, već za celu sezonu. Vrlo vredno su radili da bi doÅ¡li do ovog trenutka u kome jure Lester. Ovo je naÅ¡ san. Moramo da pokuÅ¡amo i moramo da verujemo“, rekao je Poketino.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.