U trendu

Popović: Bilo je teško pobediti Rad

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da je njegova ekipa teško danas došla do pobede protiv Rada, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog problema sa povredama.

„Kao što smo u najavi utakmice komentarisali, ovo je bio prilično težak meč. S poštovanjem smo počeli meč, jer znamo šta je fudbalski klub Rad, kakve ima mlade igrače i da ima izuzetno dobrog trenera. Utakmica se tako odvijala da je bilo zaista mnogo teško“, rekao je Popović posle utakmice.

Čukarički je danas pobedio u gostima sa 1:0 i tako izbio na treće mesto tabele. Sada u prvenstvu sledi dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih utakmica.

„Sada bih napomenuo da smo mi protekle dve-tri nedelje iz meča u meč išli sa 13-14, jer imamo mnogo povređenih fudbalera. Ali nikada to nisam hteo da govorim u najavi, kako neko ne bi te izjave prokomentarisao kao eventualni albi. Svi igrači koji su naknadno
ulazili među 11 i koji možda ranije nisu igrali, pružili su svoj doprinos u današnjoj pobedi“, rekao je Popović.

„Čestitam fudbalskom klubu Rad, mojim i njihovim igračima na jednoj korektnoj borbi. Želim uspeh Radu i siguran sam da će imati bolje stanje na tabeli kroz neku nedelju“, dodao je trener Čukaričkog.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.