U trendu

Prelomio: Tomislav Karadžić podneo neopozivu ostavku!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić podneo je jutros neopozivu ostavku.

„Iako smo pobedili u poslednjoj utakmici ekipu Estonije sa 1:0, svestan sam da narod nije zadovoljan. Mnogo je prošlo otkako se nismo plasirali na neko prvenstvo, atmosfera u timu reprezentacije nije na zavidnom nivou, selektor Radovan Ćurčić ipak nije pravo rešenje. Moj moral mi nalaže da se povučem, pa da reprezentaciju vode mlađi, borbeniji, stručniji kadrovi. Jedino tako će se nešto promeniti u taboru reprezentacije,“ izjavio je Karadžić okupljenim novinarima.

Na pitanje šta će raditi nakon ostavke, Karadžić je poručio: „Zasitio sam se svega. Fudbal će me i dalje zanimati ali u manjoj meri. Posvetiću se porodici, unucima, pecanju… Na stadione ću dolaziti kao navijač na severu, da podržavam reprezentaciju.“

Naravno, ovo bismo svi želeli da pročitamo ali s obzirom na to da je danas 1. april, dan šale, nadamo se da smo uspeli da se malo našalimo sa vama. Tomislav Karadžić je i dalje predsednik FSS, a da li će i kada dati ostavku, i da li će našim „Orlovima“ krenuti na bolje, ostaje da vidimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.