U trendu

Radonjić: Da odigramo dobro i u drugoj utakmici

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegovi košarkaši pokušati i u drugom meču da odigraju dobro protiv CSKA u Moskvi, u četvrtfinalu Evrolige, kao i da je njegova ekipa i večeras imala šansu da odigra bolje.

„Dobro smo počeli, ali je CSKA brzo odgovorio. (Miloš) Teodosić im je doneo samopouzdanje i prednost. Oni su povećavali razliku, ali mi se nismo predavali i uspevali smo da ostanemo u meču. Isto je bilo u drugom poluvremenu. Bili smo blizu, ali su oni preuzeli kontrolu i poveli sa 1:0“, rekao je Radonjić za sajt Evrolige posle meča.

CSKA je večeras pobedio sa 84:74 u prvoj utakmici četvrtfinala.

„Pokušaćemo i drugi meč da odigramo dobro. Večeras smo mogli da pridjemo i bliže. U završnici utakmice (Vasilije) Micić je izgubio lotu, a posle toga nismo imali ni defanzivni skok, a bilo je drugih trenutaka kada smo mogi bolje da reagujemo i da pridjemo“, rekao je Radonjić.

Nemanja Dangubić je takodje ocenio da je njegov tim odigrao dobro.

„Dobro smo odigrali meč. CSKA je pokazao kvalitet i zaslužio je da pobedi. Igrali su bolje od nas. Bili smo blizu tokom cele utakmice. Možemo da budemo zadovoljni pojedinim segmentima utakmice. Moramo da se okrenemo drugom meču, pošto je malo vremena za pripremu“, rekao je Dangubić.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Teodosić.

„Rekao bih da je ovo CSKA u plej-of režimu rada. Večeras smo odigrali vrlo dobro. Moramo da se sutra odmorimo i da odigramo još jednu dobro utakmicu i da probamo da odemo u Beograd sa vodjstvom od 2:0. Moramo da nastavimo da igramo dobru odbranu, a to je način i na koji možemo da pobedimo u drugoj utakmici“, rekao je Teodosić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.