U trendu

Radonjić: Zasluženo su pobedili

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio njegovu ekipu u finalnoj seriji plej-ofa Super lige, kao i da protivnik nije „mnogo slabiji“ od njegove ekipe, kao što postoji slika u javnosti.

„Čestitam Partizanu na pobedi. Bili su bolji večeras od nas i zasluženo su nas pobedili. Čekali smo neku šansu na kraju, ali su nas zasluženo savladali. Kreira se ambijent da je Partizan mnogo slabiji od nas, a znam dobro da nije tako“, rekao je Radonjić posle meča.

Partizan je pobedio sa 75:72 i tako smanjio na 2:1 u seriji.

„Najavljivao sam posle prvog i posle drugog meča da razlika u kvalitetu nije tolika. Ne zbog toga da bih radio nešto što se saopštava, nego zato što sam siguran da je to tako i znam da je to tako. Imaju iskustva i kvalitet i dugačak roster i uslova da igraju protiv nas“, kazao je trener Zvezde.

Sledeći meč igra se u četvrtak, a Zvezda bi pobedom odbranila titulu.

„Došli smo do toga da idemo težim putem do onoga što želimo. Znamo šta nas čeka, uradićemo sve da savladamo Partizan u sledećem meču. Idemo za dva dana da pred njihovim navijačima odigramo dobar meč, a svesni smo činjenice da nas čeka težak zadatak. Znamo to odlično. Ne pričam to da bih nekog upozoravao, nego smatram da je to tako i znam da je to tako“, rekao je Radonjić.

Nemanja Dangubić ocenio je da je njegov tim pretrpeo težak poraz.

„Ovo je težak poraz. Meč smo počeli relativno dobro. Utakmica je bila neizvesna. Partizan je napravio seriju krajem treće četvrtine, a mi nismo imali odgovor. Dozvolili smo im neke stvari koje nismo smeli. Pokušali smo da se vratimo, imali smo šansu, nismo je iskoristili i to je to. Okrećemo se sledećoj utakmici. Čestitam Partizanu“, rekao je Dangubić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar