U trendu

Radović: Antić mi čestitao zbog gola Real Madridu

Fudbaler Legije Miroslav Radović otkrio je da mu je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić među prvima čestitao na golu i odličnoj partiji protiv madridskog Reala (3:3) u Ligi šampiona.

Radović je u samo dve nedelje dva puta zatresao mrežu šampiona Evrope, s tim što je u Varšavi pokrenuo preokret Legije posle 0:2, ali se u finišu Real izvukao.

„Dobio sam mnogo poruka, baš značajnih za mene. Bivši trener Reala i Barselone Antić mi je čestitao na odličnom rezultatu, golu i svemu protiv Madriđana“, rekao je Radović poljskim novinarima posle utakmice.

Radović je dodao da se navijačima bar donekle izvinio za odlazak pre dve godine u kineski Hebej, upravo na Antićev poziv.

„Reći ću jednu važnu stvar. Nadam se da će mi navijači bar malo oprostiti zbog odlaska iz Legije kada situacija nije bila baš najbolja. Žao mi je što nisu prisustvovali utakmici protiv Reala, bio bi to pravi spektakl. Nadam se da će neće više ponoviti da igramo pred praznim tribinama“, poručio je Radović, četvrti strelac u istoriji poljskih timova u Evropi sa 17 golova.

Radović se letos vratio u Legiju posle samo tri meseca u Partizanu i nastavio tamo gde je stao kada je u prvom mandatu u klubu iz Varšave proglašen za jednog od najboljih stranaca ikad u poljskom fudbalu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.