U trendu

Rajković i Nastasić: Pobeda protiv Iraca za samopouzdanje

Naš fudbalski reprezentativac Slobodan Rajković smatra da bi pobeda protiv Irske na početku kvalifikacija znatno doprinela samopouzdanju nacionalnog tima u borbi za plasman na Svetsko fudbalsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

”Dobar početak kvalifikacija i pobeda protiv Irske bi nam značila za dalji niz utakmica. To bi nam dalo samopouzdanje koje dolazi samo iz dobrih rezultata. Atmosfera u ekipi bi bila još bolja, ali moram da kažem da ne smemo da razmišljamo daleko, već da idemo iz utakmice u utakmicu” – rekao je Rajković novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će se na početku kvalifikacija za Mundijal u Rusiji sastati sa Irskom.

“Oni igraju jednostavno, ali efektivno, to su pokazali na EP. Najbolji odgovor na to je da budemo agresivni i koncentrisani, jer često neke sitnice koje se ne vide mogu biti jako bitne za jednu utakmicu, pogotovo na ovom nivou i početku kvalifikacija.Svi znamo koliko je ova utakmcia bitna, najbitnija u ovom trenutku”, kazao je Rajković.

On je dodao da će se publika na stadione vratiti kada reprezentacija “svojim zalaganjem i igrom” to bude zaslužila.

“Mi moramo da verujemo i to da prenesemo na navijače. Mnogo bi nam značila adekvatna podrška u ovom trenutku. To je jedini način da ih pozovem na stadion”, rekao je Rajković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.