U trendu

Raspucana Valensija, Liverpulu bod, golovi srpskih internacionalaca

Fudbaleri Valensije pobedili su večeras na svom terenu Rapid sa 6:0 u šesnaestini finala Lige Evropa, dok je Liverpul u gostima odigrao 0:0 protiv Augsburga.

Braga je u gostima pobedila Sion sa 2:1, a prvi gol postigao je nekadašnji napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković. Lacio je u Istanbulu odigrao 1:1 sa Galatasarajom, a bod Rimljanima doneo je srpski internacionalac Sergej Milinković-Savić golom u 21. minutu.

Valensija je od dolaska Garija Nevila zaredjala devet utakmica bez pobede u prvenstvu, a ispala je iz nacionalog kupa i Lige šampiona, ali joj je ovo bila druga uzastopna pobeda, nakon konačno trijumfa u prvenstvu.

„Slepi miševi“ su večeras krenuli odlučno, poveli su već u četvrtom minutu, a već u 35. bilo je 5:0.

Drugo poluvreme bilo je dinamično, ali bez pravih prilika, sve do same završnice, kada je Ruben Vezo postavio konačan rezultat.

Liverpul je večeras bio dominantniji od Augsburga, ali nije uspeo da postigne gol. Domaći tim igrao je na kontranapade, a u finišu je mogao da pobedi, ali je Dong-Von Dji pogodio stativu.

Atletik Bilbao je u gostima pobedio Olimpik Marselj sa 1:0, Sparta je pobedila Krasnodar sa 1:0, dok je Bajer Leverkuzen pobedio u gostima Sporting sa 1:0.

Šahtjor i Šalke odigrali su uzbudljivu utakmicu, ali bez golova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.