U trendu

Real kaznio promašaje Rome za plasman u četvrtfinale LŠ

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su večeras i u revanšu na svom stadionu pobedili Romu.

Rezultat je bio 2:0, a golove su dali Kristijano Ronaldo u 64. i Hames Rodriges u 68. minutu. U prvoj utakmici pre tri nedelje bilo je 3:2.

Mada je Real imao inicijativu tokom cele utakmice, Roma je imala mnogo više izglednih šansi, ali ih nije iskoristila, pre svega zahvaljujući raspoloženom golmanu španskog kluba Kejloru Navasu.

Najviše su pretili Mohamed Salah i Edin Džeko. Promašaje gostiju iz italijanske prestonice Real je kaznio sredinom drugog poluvremena.

Prvo je Ronaldo odlično reagovao u svom petercu posle asistencije Lukasa Vaskesa, a potom je Hames golom završio kontranapad Reala i asistenciju portugalskog fudbalera.

U četvrtfinale se plasirao i Volfsburg, koji je nakon 3:2 u Belgiji i u revanšu na svom stadionu savladao Gent, golom Andrea Širlea u 74. minutu.

Obe ekipe su imale prilike, ali nisu uspele da ih iskoriste, sve dok Širle nije iskoristio odličan prodor i asistenciju Julijana Drakslera, brže reagovao od Rafinje i udarcem sa osam metara savladao Matsa Selsa.

Srpski reprezentativac Stefan Mitrović nije bio u timu Genta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar