U trendu

Remi Zvezde i Napretka na startu Superlige (video)

Fudbaleri Crvene zvezde i Napretka remizirali su 2:2 (0:1) na premijeri nove sezone Superlige Srbije.

Napredak je na stadionu Rajko Mitić imao dva gola prednosti preko Marka Gobeljića u 42. i Alekse Vukanovića u 47, ali je branilac titule stigao do remija pogocima Srđana Plavšića u 60. i Predraga Sikimića u 81. minutu.

Damijen Le Talek i Ugo Vijeira imali dva velike šanse u finišu za potpuni preokret, ali su zamalo bili neprecizni. Na drugoj strani Kruševljani su u sledećem napadu propustili da kazne i odnesu tri velika boda.

Izabranici Miodraga Božovića još jednu nisu briljirali na početku sezone i sa velikom strepnjom očekuju prvi duel sa Ludogorecom u Razgradu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

https://www.youtube.com/watch?v=8tKVQWS0wwM

„Utakmica je bila dobra, sa mnogo šansi i golova. Moram da budem zadovoljan jer smo gubili 2:0, a uspeli smo da izjednačimo. Uvek će biti ovakvih situacija na Marakani jer igramo otvoreno, ofanzivno. I prošle sezone nas je Kahriman mnogo puta spašavao“, obratio se Božović novinarima posle utakmice.

„Igrali su oni koji nemaju dovoljan broj utakmica i fizički nisu najspremniji. To su igrači Zvezde, mora da im se pruži šansa i mnogi su je opravdali. U Razgradu će da igra druga ekipa i očekujem da ćemo tamo da pružimo dobru partiju“, kazao je Božović.

„Plavšić je dao evrogol, svaka čast. Bilo je najbezbolnije njega da zamenim jer ne može da igra u sredini kada igramo sa dva špica. Zbog gradje je bilo logično da ostavimo Le Taleka i Poletanovića. Zadovoljan sam posebno igrom Poletanovića“, rekao je Božović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.