U trendu

Rendulić: Prvo Liga šampiona sa Zvezdom, pa inostranstvo

Fudbaler Crvene zvezde Zoran Rendulić izjavio je danas da mu veoma prijaju pohvale koje dobija nakon odlične partije u 151. večitom derbiju protiv Partizana i poručio da nisu tačne priče o tome kako bi već ovog leta, opet, u inostranstvo.

„Imam ugovor sa Zvezdom još jednu godinu, voleo bih da budem deo tima koji će uraditi nešto u Evropi, nadam se plasmanu u Ligu šampiona ili bar Ligu Evrope,. da odradim ugovor do kraja, a onda odigram još sezonu-dve u inostranstvu“, rekao je Rendulić.

Rendulić ima 32 godine, nekadašnji je mladi reprezentativac Srbije, a kao internacionalac igrao je u Francuskoj, Austriji i Južnoj Koreji.

U Zvezdu je stigao prošle godine iz Čukaričkog kao veliko pojačanje, ali je posle poraza od Kairata i pauze zbog povrede retko dobijao šansu.

Ipak, bio je strpljiv, dočekao je novu priliku, prvo protiv Borca iz Čačka, a potom i protiv Partizana i sigurno će dobiti značajniju minutažu u finišu sezone.

„Zadovoljan sam kako sam odigrao i nadam se da ću igrati više. Neće me biti protiv Borca za vikend zbog isključenja u derbiju, ali najvažnije je da sam pokazao da zaslužujem da budem deo najboljeg tima u Srbiji“, poručio je Rendulić, koji je odigrao „samo“ sedam utakmica ove sezone.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar