U trendu

Australijski mediji – Srbija je odigrala doktorski, počistili su parket sa nama!

“Kenguri” nisu imali šanse protiv sjajne Srbije! Način na koji su “orlovi” pregazili Australiju potpuno je šokirao sve u ovoj zemlji, prenose sportski mediji.

Posle sjajnih igara australijske selekcije u toku turnira, u polufinalnoj utakmici protiv Srbije doživeli su pravu šamarčinu kakva se retko viđa… Legenda košarke u ovoj zemlji Endrju Gejz bio je potpuno iskren posle bolnog poraza.

– Srbija je odigrala doktorski! Oni su ekipa visokog kvaliteta, podizali su formu tokom turnira i potpuno su neutralisali naš tim – jasan je Gejz.

Teško je pronalazio reči, ali je nastavio.

– Nema reči da se opiše ovako nešto… Šteta, bolji smo od prikazanog. To je sport. Dešavaju se loši dani. Lopta nije htela da prođe kroz obruč, a preko puta je bio talentovan ali i surov protivnik – rekao Gejz.

Mediji u Australiji nisu mogli da shvate tako bolan poraz.

– Naša ekipa je počišćena sa terena. Obrisali su parket sa nama, u najgorem izdanju na Igrama nismo mogli da pogodimo ništa, a lopta je završavala suviše lako u rukama rivala – piše “News.com.au”.

“Herald” takođe nije mogao da objasni neshvatljiv poraz:

“Pre samo devet dana pobedili smo sa 15 poena razlike, sada je ovo bio panični haos ljudi u istim dresovima” – poručili su iz “Heralda”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar