U trendu

Bošković: Ostavićemo srce na terenu

Srpska odbojkašica Tijana Bošković smatra da je medalja na Olimpijskim igrama veliki uspeh, ali da će njena ekipa učiniti sve da pobedi u finalu i osvoji zlato.

Mlada Tijana Bošković ističe da odbojkašice još nisu svesne kakav su uspeh napravile, ali da se neće zaustaviti na tome.

„Utisci se još nisu slegli, i dalje smo u šoku. Ovo je istorijski uspeh za srpsku žensku odbojku, imamo osiguranu medalju, ali ćemo pokušati da se ne zaustavimo na srebru i da idemo na zlatno, naravno, da uspeh bude još veći“, rekla je Boškovićeva novinarima u Rio de Žaneiru.

Tijana Bošković je kazala da njena ekipa nije mnogo slavila pobedu nad SAD i da mora maksimalno da se koncentriše na finale, prenose beogradski mediji.

„Utakmica u polufinalu je bila za infarkt. Naredni protivnik je poznat, igrale smo s njima u grupi, neočekivano lako pobedile, ali sada sigurno neće biti tako lako. Kina igra sve bolje“.

Iako turnir nije bio lak, ni fizički ni emotivno, Tijana ističe da sve odbojkašice Srbije imaju snage da u finalu odigraju na najvišem nivou.

„Verujem u nas, daćemo maksimum i nadamo se najboljem. Posle pobede u polufinalu se cela Srbija digla na noge, svi nas bodre, prate. Hvala im na tome. Nadam se da ćemo obradovati narod još više“, rekla je Tijana Bošković.

Meč se igra noćas u 3.15 časova.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar