U trendu

Luzer? Ne odgovaram nikome, sve kažem na terenu

Posle ostvarenog velikog uspeha pobedom nad Hrvatskom i plasmanom u polufinale Olimpijskih igara Miloš Teodosić ističe da je četvrtfinalni meč najteža utakmica na turniru, a posebno ako igrate protiv neugodnih Hrvata, prenose sportski mediji.

„Bio je dodatni pritisak pošto smo igrali sa Hrvatskom, a pritom je bilo i četvrtfinale, najvažniji meč na turniru. Igrali smo nervozno, osim u trećoj četvrtini, tu smo baš igrali našu igru. Bila je ovo jedna odlična pobeda, naša pobeda“, istakao je Teodosić.

Naš kapiten i najbolji košarkaš nije želeo dodatno da diže tenziju povodom izjave Mirka Novosela koji ga je preko medija nazvao „luzerom“.

„Ne bih komentarisao zaista tako nešto. Ja sam se uvek trudio i više puta sam govorio da sve što ima da kažem reći ću na terenu. Nemam ja šta kome da odgovaram van njega“, poručio je naš kapiten.

Naredni rival?

„Ovo je lepa šansa da se revanširamo za poraz, oni su favoriti. Mi smo jedina ekipa uz Kinu koja ima samo jednog igrača iz NBA lige. Australija ih ima više, oni su apsolutni favoriti, ali mi ćemo se boriti kao i do sada, i nadam se da ćemo pobediti“, optimista je naš plej

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar