U trendu

Ristić: Ne pamtim Milanovac po dobrom, ali popraviću utisak

Fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić rekao je danas da stadion u Gornem Milanovcu ne pamti po dobrom, zbog rezultata i povrede koju je tamo zaradio, ali da veruje da će će posle utakmice sa Metalcem popraviti utisak.

„Sa Zvezdom sam igrao samo jednom, u julu 2015. godine i tada smo završili bez golova. Ne nosim baš lepe uspomene sa tog stadiona ni kada su utakmice u dresu reprezentacije u pitanju. Pamtim povredu koju sam tamo doživeo u mladoj reprezentaciji. Biće ovo prilika da sa Zvezdom popravim utisak i prekinem lošu seriju u Milanovcu“, rekao je Ristić za klupski sajt.

Ristić ističe da se Metalac u dosadašnjem toku šampionata pokazao kao nezgodan tim i da neće biti lako, ali je povoljna okolnost što će teren biti u odgovarajućem stanju.

„Olakšavajuća okolnost je što je teren u Milanovcu uvek u odlicnom stanju, za razliku od prethodna dva gostovanja. Moći ćemo da prikažemo lepši i atraktivniji fudbal. Biće nam lakše da loptu duže držimo i stvaramo šanse. Kao i u svakoj utakmici, blagi smo favoriti, ali tamo smo uvek teško stizali do bodova“, rekao je Ristić.

Mladi Zvezdin univerzalac dodaje da povrede remete ekipu pred važno gostovanje, ali da se često susretala sa takvim problemima ove sezone i da postoje spremne zamene.

„Imamo veliki igrački kadar, navikli smo na promene. Konstantno trpimo oscilacije na raznim pozicijama, sada prevashodno u odbrani, ali mislim da će sve funkcionisati kako treba. Znam da će ekipa dati sve od sebe, ušli smo u seriju pobeda i imamo veliku želju da je nastavimo“, zaključio je Ristić.

Utakmica između Metalca i Crvene zvezde igra se sutra od 15 sati u Gornjem Milanovcu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar