U trendu

Ronaldo se vraća kući, Mažić na centru u Kopenhagenu

Posle tri nedelje pauze, utakmicama 5. kola nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona, a prvog dana pažnju najviše privlači duel u Lisabonu između Sportinga i Real Madrida i povratak Kristijana Ronalda kući.

Ronaldo je blistavu karijeru počeo upravo u Sportingu, a potom je u Mančester Junajtedu i Realu dostigao visine, ali nikada nije krio da mu je lisabonski klub u srcu.

Portugalce verovatno još uvek boli poraz u prvoj utakmici u Madridu 2:1, kada je baš Ronaldo pokrenuo preokret u 90. minutu, a sada u domovinu dolazi sa dodatnim samopouzdanjem posle het-trika Atletiku.

U drugom meču F grupe, Borusija u Dortmundu ima „zicer“ protiv Legije Miroslava Radovića i tima kome je dala šest golova u Varšavi.

Slična bitka vodi se u H grupi između Sevilje i Juventusa, s tim da će direktan duel odlučivati o prvoj poziciji u Andaluziji.

Španci imaju dva boda više od Juventusa i igra im remi, dok Dinamo u Zagrebu juri prvi bod(ove) protiv Liona ove sezone.

Prvog dana pete runde na terenu će biti i Milorad Mažić jer sudi duel Kopenhagena i Porta, a u startnoj postavi moskovskog CSKA protiv Bajer Leverkuzena očekuje se i Zoran Tošić.

Parovi 5. kola:

E grupa: CSKA Moskva – Bajer Leverkuzen (18.30), Monako – Totenhem (20.45).

Tabela: Monako 8, Bajer Leverkuzen 6, Totenhem 4, CSKA 2.

F grupa: Borusija Dortmund – Legija (20.45), Sporting – Real Madrid (20.45).

Tabela: Borusija 10, Real Madrid 8, Sporting 3, Legija 1.

G grupa: Kopenhagen – Porto (20.45), Lester – Klub Briž (20.45).

Tabela: Lester 10, Porto 7, Kopenhagen 5, Klub Briž 0.

H grupa: Dinamo Zagreb – Lion (20.45), Sevilja – Juventus (20.45).

Tabela: Sevilja 10, Juventus 8, Lion 4, Dinamo Zagreb 0.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar