U trendu

Runi uzbudjen zbog saradnje sa Morinjom

Kapiten fudbalera Mančester junajteda Vejn Runi rekao je danas da je uzbudjen zbog saradnje sa novim trenerom Žozeom Morinjom.

Morinjo je prošlog petka preuzeo Mančester junajted, a dok je bio trener Čelsija, on je 2013. godine pokušao da dovede Runija na Stamford Bridž. Portugalski trener je od prošlog decembra bez posla, kada ga je otpustio Čelsi zbog loših rezultata.

„Uzbudljivo je. Žoze je jedan od najboljih trenera na svetu. On dobro poznaje Premijer ligu. Mene i ostale fudbalere Junajteda čekaju uzbudljiva vremena i radujem se saradnji sa Morinjom“, rekao je Runi, preneli su britanski mediji.

Runi se sa reprezentacijom Engleske priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se od 10. juna do 10. jula održati u Francuskoj. On će se sredinom jula priključiti saigračima u Mančester junajtedu, pre početka turneje po Kini.

Mančester junajted će tokom leta učestvovati na Medjunarodnom kupu šampiona, a igraće protiv Borusije Dortmund i Mančester sitija, a sezonu će početi 7. avgusta utakmicom protiv šampiona Engleske Lestera, za trofej Komjuniti Šild.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar