U trendu

Saki: Juventus nema rivala

Legendarni italijanski trener Arigo Saki izjavio je danas da Juventus trenutno nema rivala u Seriji A i da će bez problema osvojiti šesti uzastopni Skudeto.

„Juventus je prethodnih pet godina bio prvak, individualno su najbolji, sa odličnim trenerom Masimilijanom Alegrijem. Iako su mu potrebni novi igrači jer polako menja generaciju, Juventus je prvi sa velikom prednošću i ogromnim samopouzdanjem. Ne vidim da ima rivale u Italiji“, rekao je Saki za Gazeta delo Sport.

Saki je poručio Milan, Roma, Napoli i Inter nisu dorasli torinskom timu, istakavši da je Juventus na mnogo višem nivou i da su mu ambicije da osvoji Ligu šampiona.

„Ne možete da kažete da je Milan rival Juventusu, a i ne zna se mnogo o Interovim novim vlasnicima. Trenutno Juventus nema protivnika kakve je imao kroz istoriju u vidu milanskih klubova. Roma igra lep fudbal, ali nema bogatu istoriju iz sebe. Ukoliko Juventus ispusti titulu biće fudbalsko sampoubistvo“, zaključio je Saki.

Čuveni trener je tokom karijere vodio madridski Atletiko, reprezentaciju Italije i po dva puta Parmu i Milan, dok je sa klubom sa San Sira dva puta bio prvak Evrope i sveta, kao i jednom Italije za ukupno pet sezona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.