U trendu

Sanderlend pobedio Čelsi i približio se opstanku

Fudbaleri Sanderlenda napravili su veliki korak ka opstanku u Premijer ligi, pošto su danas na svom terenu pobedili Čelsi sa 3:2, u 36. kolu takmičenja.

Sanderlend sada ima 35 bodova, jedan više i utakmicu manje od Njukasla, koji je u gostima odigrao 0:0 sa već eliminisanom Aston Vilom. Pretposlednji Norič je kod kuće izgubio od Mančester junajteda 1:0.

Sanderlend u poslednja dva kola igra protiv Evertona kod kuće i u gostima protiv Votforda. Njukasl dočekuje Totenhem. Norič u poslednja dva kola igra kod kuće protiv Votforda i u gostima protiv Evertona.

Kristal Palas je kod kuće pobedio Stouk sa 2:1 i tako definitivno obezbedio opstanak, pošto ima osam bodova više od Njukasla.

„Crne mačke“ su danas pred skoro 50 hiljada ljudi na Stadionu svetlosti gubili 0:1 i 1:2, ali su uspeli da preokrenu. Čelsi je poveo golom Dijega Koste u 14. minutu, a Sanderlend je izjednačio pogotkom Vahbija Kazrija u 41.

Čelsi je na poluvreme otišao sa 2:1, pošto je srpski reprezentativac Nemanja Matić u trećem minutu nadoknade vremena glavom postigao gol. Sanderlend je preokrenuo za samo tri minuta. Fabio Borini je u 67. minutu izjednačio, a Džermejn Defo je u 70. doneo ogromnu prednost domaćem timu.

U borbi za evropski plasman, Mančester junajted sada na petom mestu ima četiri boda više od Vest Hema, koji je kod kuće izgubio od Svonsija 4:1.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.