U trendu

Sasuolo pokazao da je kvalitetniji

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović posle ubedljivog poraza od Sasuola 3:0 u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope rekao je da se videla razlika u kvalitetu i da će ekipa u revanšu pokušati da napravi čudo.

„Ekipa je sastavljena nedelju dana pre početka kvalifikacija, igrali smo protiv tima koji je daleko uigraniji od nas. Velika je razlika u kvalitetu italijanske i srpske lige. Niko neće snositi konsekvence. Sasuolo nas je primiorao da grešimo, a svako igra onoliko koliko mu protivnik dozvoli. Igrači Sasuola su i brži i kvalitetniji. Sa njima možemo da igramo, ali jako teško“, rekao je Zvezdin trener na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, igrači nisu ispunili zadatke koje su dobili.

„Naš dogovor je bio da igramo na kontranapade, ali iz nekog razloga igrači su počeli da vrše presing i da ispadaju. Zadovoljan sam kako je odigrao Ristić, mislim da je veći utisak njegova partija nego naša“, kazao je trener crveno-belih.

Božović je poručio da će Zvezda, uprkos svemu, pokušati da odigra mnogo bolje u revanšu.

„Dok postoji šansa i mogućnost za prolaz dalje, moramo verovati, jer to je sport. Pokušaćemo da budemo agresivniji, da dobijemo više duela na sredini terena i po bokovima, jer to nas je danas koštalo poraza“, zaključio je Božović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.