U trendu

Savić: Razmišljamo kako sebe da dignemo

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da veruje da će njegova ekipa protiv Brazila u trećem kolu Olimpijskih igara pružiti mnogo bolju igru i uspeti da ostvari pobedu.

„U dve dosadašnje utakmice pokazali su veliku želju da dobro odigraju, imaju agresiju, dobijaju energiju navijača. Uz to, sa dve pobede su blizu cilja da udju u četiri ekipe u grupi. Ali mi razmišljamo kako da sebe dignemo. Do sada smo samo treću i četvrtu četvrtinu igrali kako znamo. Sada će biti drugačije, igra se u večernjim satima i nadam se da će sve delovati bolje“, rekao je Savić.

Srbija posla dve utakmice u Grupi A na Olimpijskim igrama još uvek ne zna za pobedu, pošto je u prvom odigrala nerešeno 13:13 s Madjarskom, a potom i 9:9 s Grčkom.

„Naš ulazak u utakmicu mora da bude bolji. Dva puta smo do sada bili u velikom minusu i uspevali smo da dodjemo do boda. Mnogo je izjednačenih ekipa, pogledajte rezultate. To je ono što smo i govorili. Grupa služi samo da se podignemo za najvažnije mečeve, one koji kreću od četvrtfinala“, kazao je vaterpolista Milan Aleksić.

Brazil, koji s klupe predvodi četvorostruki osvajača olimpijskog zlata Ratko Rudić, je u dosadašnjem toku Igara ostvario dve pobede. U prvom kolu pobedili su Australiju s 8:7, dok su u drugom sa 16:8 bili bolji od Japana.

Utakmica trećeg kola Grupe A izmedju Srbije i Brazila igraće se u noći izmedju srede i četvrtka od 00.30.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar