U trendu

Selektor Perić objavio spisak rukometaša za početak priprema za EP

Selektor muške rukometne reprezentacije Dejan Perić objavio je danas spisak od 19 igrača za početak priprema za Evropsko prvenstvo koje će se u januaru odigrati u Poljskoj.

Kako se navodi u saopštenju Rukometnog saveza Srbije, na spisku su Darko Stanić, Dragan Marjanac, Slaviša Djukanović, Nemanja Ilić, Ivan Nikčević, Darko Djukić, Strahinja Stanković, Žarko Šešum i Momir Rnić.

Pozvani su i Ilija Abutović, Miljan Pušica, Uroš Elezović, Petar Nenadić, Nemanja Mladenović, Nemanja Zelenović, Miloš Orbović, Novak Bošković, Mijajlo Arsenić i Bojan Beljanski.

Ekipa će se okupiti 23. decembra u Beogradu, gde će trenirati do prijateljske utakmice sa Rumunijom, koja će se igrati za „Dan srpskog rukometa“, 29. decembra.

Druga faza priprema počeće 1. januara u Novom Sadu i ekipa će tamo trenirati do 9. januara i prijateljske utakmice sa Madjarskom u Senti. Dan kasnije Srbija će u Kečkemetu igrati protiv domaće reprezentacije, a zatim se 12. januara vraća u Beograd, odakle će 13. januara otputovati u Poljsku na Evropsko prvenstvo.

Rukometaši Srbije će na Evropskom prvenstvu, od 15. do 31. janaura, igrati u Grupi A u Krakovu protiv Francuske, Makedonije i domaće selekcije Poljske. Prvu utakmicu na turniru Srbija će igrati 15. januara protiv Poljske.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar