U trendu

Simeone: Uložili smo maksimalan napor za pobedu

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je nakon pobede nad Bajernom (1:0), u prvom polufinalnom meču Lige šampiona, da je njegov tim uložio maksimalan napor da dođe do trijumfa.

„Uložili smo ogroman napor i mislim da smo došli blizu svog maksimuma. Veoma sličan meč kao sa Barselonom. Nametnuli smo svoj stil igre u prvom poluvremenu, dok se u drugom delu više igralo u Bajernovom stilu“, rekao je argentinski stručnjak nakon meča.

On je posebno pohvalio strelca jedinog gola na meču, Saula koji je nakon odličnog solo prodora u 11. minutu, doneo prednost „Jorgandžijama“.

“Saul je trenutno u odličnoj formi. Veoma sam srećan zbog svega što mu se dešava jer je to zaslužio svojim radom, upornošcu i željom. Najbolje će tek doći, jer ima još puno prostora za napredak“, zaključio je Simeone.

Fudbaler Atletiko Madrida Fernadno Tores pobedu je posvetio navijačima, ali i naglasio da njegov tim mora još više da se bori da bi prošao u finale. „Fantastična noć za Atletiko Madrid i za sve naše navijače. Moramo da nastavimo da se borimo još više, jer Bajern je zaista odličan tim. Želimo da navijači nastave da uživaju u našim pobedama, jer znamo koliko im to znači. Šteta je što nismo postigli još neki gol, jer mnogo bi nam značio u revanšu“, zaključio je Tores.

Revanš susret polufinala Lige šampiona između Bajerna i Atletika na programu je 3. maja na Alijanc areni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.