U trendu

Spektakl na Terazijama: Španović skače pred Beograđanima

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović spremna je da se domaćoj publici predstavi na pravi način i napravi spektakl na Terazijama, prvi put posle osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

Španović će u nedelju, u sklopu promocije Evropskog prvenstva u dvorani koje će se održati u Beogradu naredne godine, takmičiti u skoku u dalj sa vicešampionkom Evrope Jasmin Sojers iz Velike Britanije, Šveđankom Erikom Jarder, Hrvaticama Paolom Borović i Antonijom Radić, kao i sa sunarodnicama Marijom Milutinović i Sarom Lukić.

Njihov nastup zakazan je za 17 sati ispred hotela Moskva, gde će biti postavljeno zaletište od tartana i jama sa peskom po standardima Svetske atletske federacije (IAAF).

Spektakl će upotpuniti specijalni gosti i brojna iznenadenja, a tokom celog dana odvijaće se promotivne aktivnosti Evropskog prvenstva u dvorani koje će se održati u KOMBANK areni od 3. do 5. marta naredne godine.

U sklopu organizacije Prvenstva Evrope u Beogradu 11. septembra pridružiće se i ostali srpski atletičari Asmir Kolašinac, Tamara Salaški, Vladimir Savanović i drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.