U trendu

Srpski odbojkaĆĄi bezbedno sleteli u Istanbul

Srpski odbojkaĆĄi su dobro, raspoloĆŸeni su, svesni situacije na aerodromu u Istanbulu i strpljivo čekaju da napuste avion i prenoće u hotelu, rekao je tim menadĆŸer Laslo Lukač.

„Kada smo sleteli odmah su nam rekli ĆĄta se desilo, u avion je uĆĄao i jedan predstavnik naĆĄe ambasade i objasnio nam da treba da sačekamo. Momci su dobro, svesni su ĆĄta se deĆĄava i mirno čekaju novu informaciju“, opisao je Lukač u SMS poruci iz Istanbula.

Srpski odbojkaơi trebalo je neơto posle ponoći po srpskom vremenu da nastave put za Teheran, gde narednog vikenda igraju na turniru Svetske lige, ali poơto su otkazani svi letovi put će najverovatnije nastaviti sutra, odnosno, kad ponovo bude otvoren aerodrom.

Odbojkaơka reprezentacija Srbije bezbedno je večeras sletela u Istanbul, a poơto su zbog terorističkog napada svi dalji letovi otkazani, prenoćiće na aerodromu u Turskoj, saopơtio je večeras Odbojkaơki savez Srbije.

Srpski tim dan kasnije krenuo je na mečeve Svetske lige u Iranu, poơto sinoć nisu mogli da polete iz Beograda zbog nevremena.

Srbija će u okviru III vikenda I divizije Svetske lige igrati u Teheranu od 1. do 3. jula sa Iranom, Argentinom i Italijom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.