U trendu

Stjepanović: Znam šta je potrebno za zlato u Riju

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović izjavio je da će mu neuspeh na prvenstvu sveta u Kazanju, gde nije uspeo da izbori plasman u finale, biti dodatni podstrek za nastup na Olimpijskim igrama u Riju.

Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale trka na 100 i 200 metara slobodnim stilom na šampionatu u Rusiji početkom avgusta.

„Nisam zadovoljan nastupom u Kazanju, očekivao sam finale, ali to je sada iza mene i bice mi dodatna motivacija u pripremama za Rio. Znam koje vreme mi je potrebno da osvojim zlato na OIimpijskim igrama, i daću sve od sebe da ga napornim radom dostignem“ izjavio je Stjepanović.

On je dodao da ga do kraja godine očekuju četiri Svetska kupa.

„Očekuju me takmičenja u Singapuru, Hong Kongu, Dubaiju i Dohi. Daću maksimum i pokušaću da ostvarim što bolje rezultate“.

Na pitanje gde je naučio tako dobro da igra stoni tenis Stjepanović je rekao: „Kao mali kad god sam bio u Bijeljini igrao sam stoni tenis. U Kazanju poslednja dva dana nisam imao takmičenja i takođe sam igrao stoni tenis. Igrao sam i druge sportove, ali plivanje je uvek bilo moj izbor“ zaključio je Stjepanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar